Impression 344

Impression 344 tilbyder alt hvad du kan ønske dig af en 10 meter sejlbåd.

Impression 344 overrasker. Som den mindste båd i Elans Cruising serie, er den unik. Det er en hurtig cruising båd med alle features, fra de større Impression søstre, dygtigt indarbejdet i de 34 fod. Impression 344 er en sand cruising båd, designet og bygget til offshore tursejlads, og en perle som sejler på en afslappet og let håndterbar måde.

Impression 344 er velafbalanceret, med en ekstraordinær sødygtighed, og har kapacitet til at medbringe rigelige mængder af vand, proviant og brændstof. Stabiliteten er en af de bedste i klassen med 'angle of vanishing stability' på 135 grader.

Semi-dækssalon opbygningen giver vidunderlig plads, comfort og indbydende atmosfære med panorama vinduer, lyst træ interiør og lækre detaljer. Impression 344 kan leveres i 2- eller 3-kahytter layout; 2-kahyt versionen har stort baderum med separat brus og sæde. Og den traditionelle L-formede sejladsvenlige køkken er essentielt for en turbåd. Fremadrettet dedikeret navigatørplads er en option. Andre features omfatter et stort skab agter, stort nok til sejl, oppustelig gummibåd, udenbords motor etc.

Byggekvaliteten af Elans crusiing range er uovertuffen hele vejen igennem. Impression serien har et unikt og uovertruffent rorarrangement og tursejleren vil bemærke at mast og rig er mere robust end de tilsvarende konkurrenters.