Impression 394

 

Verdens premiere 2011
 
Elan Impression 394 giver en hidtil uset komfort for en 39-fods sejlbåd, uden at gå på kompromis med sejlegenskaberne..
 
Den nye Elan 394 er en hurtig havkrydser med et ekstraordinært højt komfortniveau, designet til ugers fritid og fornøjelse på havet. Den imponerende sejlbåd er designe til at tilfredsstille cruising familier, -venner og -par som værdsætter stilfuldt design og komfort.
 

 

 
Den indbydende semi-dæk salon er ekstremt lys, med masser af naturligt dagslys gennem panoramavinduerne, samtidig med at interiør i lyst træ giver en let og nutidig stemning.
 
På trods af en indretning der giver væsentligt mere volumen end mange af dens direkte konkurrenter, kvitterer bådens design med exceptionel sødygtighed og robusthed for sin klasse.
 
Impression 394 er bygget til at give ejerne tilfredshed år efter år.

 

 

DOBBELT RAT
 
De dobelte rat, som er raffineret fra den større Impression 444 giver en ubesværet passage i kritiske situationer og nem adgang til badeplatformen, samtidg med at det giver optimale arbejdsforhold og -placering til rorsmanden.

 

BADEPLATFORM
 
Drop-down badeplatform med gasdæmpere og smart lukkesystem via "trimline" giver nem og bekvem adgang til en kølig dukkert.

 

KOMFORTABELT INTERIØR
 
Interiørmæssigt giver en rummelig og lys salon med mængder af naturligt lys fra de mange vinduer en følelse af åbenhed og plads som i en langt større dæksalon båd.